Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Külföldi társkereső.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Külföldi társkereső.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kulfolditarskereso.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 12 db
Adria és Isztria

Adria és Isztria

A horvát tengerpart és a szigetek bemutatása. Nyaralás a horvát tengerparton, városok és látnivalóik, hajózás és búvárkodás. Az Adria természeti és kultúrális kincseinek a bemutatását tűzte ki célul a gyűjtemény.

Ausztriai munka

Ausztriai munka

A gyűjtemény segítséget szeretne adni a külföldi munkavállaláshoz és álláskereséshez Ausztriában aktuális és friss állásokkal, álláskeresőportálokkal és oldalakkal, valamint hasznos tanácsokat a munkakeresésnél és munkavállalásnál.

Ausztriai utazás

Ausztriai utazás

A gyűjtemény Ausztriát mutatja be tartományok szerint rendezve, az országról fontos információkat közvetít. Utazási, kirándulási lehetőségek, sportolási és természetjáró kínálatokat ismertet meg, valamint szálláslehetőségekről ad áttekintést.

Fertőrákos

Fertőrákos

Fertőrákos község Győr-Moson-Sopron megyében. Történeti és művészeti emlékei révén kiemelkedik a legtöbb magyar falu közül. Az egyetlen olyan magyarországi község, amelyet városfal övezett, és püspöki palotája is volt. Szép természeti környezetben fekszik, és csaknem minden épülete műemlék. A világörökség részét képező Fertő-táj egyik jelentős települése.

Képeslap

Képeslap

Link gyűjtemény képeslapokról, különböző alkalmak, témák és motívumok szerint csoportosítva, mint például: idézetes képeslapok, zenélő képeslapok, állatos képeslapok, anyák napjára, nőnapra, autós, motoros képeslapok, ballagásra, diplomaosztóra, gyerek, baba képeslapok, humoros képeslapok.

Képeslapküldő

Képeslapküldő

Képeslapküldő oldalak gyűjteménye, zenés képeslapok, ünnepi képeslapok, régi képeslapok, vicces képek. A képeslap története. online és ingyenes képeslapküldő oldalak. Képeslapgyűjtemények. Magyar és külföldi online képeslapküldő oldalak.

Művészettörténet

Művészettörténet

Az oldal célja a különböző művészeti stílusirányzatok jellemzése, bemutatása a román kortól napjainkig, valamint a különbőző művészeti ágazatok ismertetése, mint festészet, szobrászat, zeneművészet, építészet, stb.

Németországi munka, német állás

Németországi munka, német állás

A gyűjtemény segítséget szeretne adni a külföldi munkavállaláshoz és álláskereséshez Németországban aktuális és friss állásokkal, álláskeresőportálokkal és oldalakkal, valamint hasznos tanácsokat a munkakeresésnél és munkavállalásnál.

Németországi utazás

Németországi utazás

Németország tartományai, városai, történelme, szépségei, gasztronómiája és látnivalói, utazási lehetőségek, irodalom és sok minden hasznos információ az országról és utazási lehetőségekről és közlekedésről

Hirdetés
Olasz nyelv

Olasz nyelv

Link gyűjtemény az olasz nyelv tanulásához és tanításához, sok hasznos link, amely segíti illetve érdekessé teszi a nyelvtanulást, találhatunk itt jó gyakorló feladatokat, vagy éppen nyelvtanárt, magazinokat, újságokat olvashatunk olasz nyelven.

Társkereső

Társkereső

Társkereső lapok gyűjteménye, általában magyar nyelven, magyar társakat kereshetsz, találhatsz ennek az oldalnak a gyűjteményében. Tanácsok a társkereséshez, mire kell odafigyelni. utitársat is lehet keresni.

Utazás

Utazás

Utazással kapcsolatos link gyűjtemény. Utazási irodákat, utitársat lehet találni. Részletesen bemutatja a közlekedési lehetőségeket. Szállás lehetőségekről tájékoztat és még nagyon sok minden más fontos dologról, ami egy utazáshoz szükséges.

Tuti menü