Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Külföldi társkereső linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Külföldi társkereső képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: kulfolditarskereso.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 81 db
50 + Klub

50 + Klub

1. ingyenes és gyors bejelentkezés A regisztráció az 50plusz-Klubban ingyenes és néhány másodpercen belül elvégezhető. 2. Tagok keresése és megtalálása a környezetében. Több mint 200.000 tag látogatja az 50plusz-Klubot rendszeresen. 3. Új társas és baráti kapcsolatok kialakítása. Fórumok, Chatek, baráti körök, és regionális csoportok segítenek Önnek abban, hogy kapcsolatokat alakítson ki és megerősítse azokat.

A sikeres partner keresés titkai

A sikeres partner keresés titkai

Partner keresés, de hogyan - stratégiák... Az oldal információkkal és tanácsokkal látja el a partnerkeresőket: a partner keresés módszereiről, az ismerkedés titkairól és személyes hirdetéseket is fel lehet adni.

Amici - Társkereső és Chat gratis

Amici - Társkereső és Chat gratis

Ezen az oldalon online társalgási lehetőség van, beszélgethetsz olaszokkal, új emberekkel ismerkedhetsz meg, gyakorolhatod a nyelvet szóban és írásban. Ha szerencséd van, megtalálhatod az igazit. De ha nem, akkor is szórakozhatsz.

Amigos

Amigos

Spanyol nyelvű társkereső. Regisztrációban van ingyenes és fizetős, tagja az egész világból vannak. Sok szempont szerint lehet keresni, korra, országra, érdeklődési körre. Nyelvgyakorlásra is nagyon jó.

Asia Friendfinder

Asia Friendfinder

Angol nyelvű társkeresési lehetőség. Barátokat, partnert, társat kereshetsz, kor, érdeklődési kör és egyéb szempontok alapján. Szórakozva fejlesztheted a nyelvtudásod is. Az angol nyelvet szerte a világban mindenütt beszélik, így az egész világban találhatsz partnert, vagy barátokat.

Az internetszerelem ezer arca - melyik az igazi?

Az internetszerelem ezer arca - melyik az igazi?

Sokan mesébe illő módon találják meg életük nagy szerelmét az internet segítségével, mások döbbenetes félrevezetéseknek esnek áldozatul. Lehetetlen lenne mindazt összegyűjteni, hogy mire érdemes odafigyelni, ha a hálón szeretnénk ismerkedni, hiszen a valóság annyi furcsa helyzetet produkál. Azonban mások történeteiből sokat tanulhatunk, és nem utolsósorban - reményt is meríthetünk.

Big Church

Big Church

Angol nyelvű társkereső, de az egész világon népszerű, itt elsősorban a különböző vallású emberek találnak maguknak partnert, de a barátságok által megismerkedhetünk a különböző kultúrák, vallások világával is. Ezenkívül jó nyelv gyakorlási lehetőség rejlik benne. Ingyenes regisztrációval is szinte minden használható, de van fizetős lehetőség is.

Bildkontakte

Bildkontakte

Képes német nyelvű partnerkereső, ingyenes, több országból körülbelül másfél millió taggal. Egyszerű regisztráció. Barátokat is lehet találni az egész világból. Jó nyelvgyakorlásra is. Kereshetünk különböző szempontok alapján.

Bizarr Társkeresők gyűjteményet

Bizarr Társkeresők gyűjteményet

Temérdek társkereső szolgáltatás érhető el az interneten. Ezen az oldalon azokat ajánljuk olvasóink figyelmébe, melyek tulajdonosait, üzemeltetőit ismerjük és ezáltal megbízhatónak tartjuk. Ezenkívül megtörtént szerelmi, vagy meghiúsult ismerkedési történeteket lehet itt olvasni, továbbá szerelmi történeteket, novellákat, amelyek az alkotó szülöttei.

Hirdetés
BreakThru

BreakThru

Breakthru az egész világon ismert, körülbelül 4 millió tagja van. A regisztráció ingyenes. Van ingyenes és fizetős változata. Barátokat, társat, levelező társakat találhatunk itt az egész világból. Használata egyszerű, sokrétű oldal.

Christian Dating Search

Christian Dating Search

Christian Dating Search - Nemzetközi társkereső, nemzetiség szerint lehet keresni, pl. orosz, ukrán, kanadai. Kategóriák szerint lehet keresni, pl. alternatív, vallásos, romantikus utazás, nyaralás. Úti célokat is lehet választani.

Communities

Communities

Angol nyelvű közösségi portál. Tagjai a világ 185 országából vannak. A regisztráció ingyenes. Saját közösségeket lehet alakítani. Ideális barátok keresésére is a nagyvilágban, nem csak társ keresésre.

Dance Partner

Dance Partner

Táncpartner kereső - megtalálhatod a táncpartnered az egész világon. Fényképes, online társalgási lehetőséggel. Nagyon sok fajta szempont, kritérium alapján lehet keresni.

Date

Date

Date - angol, spanyol, portugál és német nyelvű társkereső - az egész világban - a társkereső lap 1997 óta működik. Barátot, partnert találhatunk itt.

Date Cafe

Date Cafe

Külföldön élő magyarok online közössége. Online társalgási lehetőség a világ minden táján élő magyarokkal, közös társalgás, privát társalgási lehetőség. Regisztráció szükséges, de ingyenes. Feltölthetők fényképek is. Jó kereső rendszere van

Date Café társkereső

Date Café társkereső

Oldalunk azért jött létre, hogy összehozza a külföldön élő magyarokat, és lehetővé tegye számukra, hogy kényelmesen, kötöttségek nélkül megtalálják egymást. Ne bajlódj a helyiek érthetetlen akcentusával, keresd meg a legközelebb élő magyar lányt vagy srácot néhány kattintással! Kalandorok kíméljenek! Vagy inkább mégse! Nektek hoztuk létre a Private Roomot. A regisztrációt követően kapcsolatba léphetsz a többiekkel, de ha csak nézelődni szeretnél, megteheted a gyorskereső segítségével. Reméljük napról napra többen leszünk és sikerül egy aktív, összetartó közösséget építenünk, melyben mindenki megtalálhatja az ideális partnert.

Dating

Dating

Társkereső cseh, litván, orosz, angol és magyar nyelvű változata van. Találd meg álmaid ideálját! Új barátot, barátnőt keresel? Férjet vagy feleséget? Egyszerűen, könnyen és érdekesen szeretnél ismerkedni? Jó helyre jöttél! Csatlakozz ingyenesen és társat, szerelmet találsz egy egész életre. Megkeresheted ideális társadat, fényképek és rövid ismertetők, profilok alapján kiválaszthatod a neked tetsző partnert. Írj neki levelet, lehet, hogy éppen rád vár! De te is elküldheted nekünk fényképedet, profilodat és meglátod, sok új társat szerzel. Ennél egyszerűbb már nem is lehet. Sok sikert!

Tuti menü