Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Magyarok a nagyvilágban képes leírás - Külföldi társkereső.tlap.hu
részletek »

Magyarok a nagyvilágban - Külföldi társkereső.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kulfolditarskereso.tlap.hu » Magyarok a nagyvilágban
Keresés
Találatok száma - 7 db
Date Cafe

Date Cafe

Külföldön élő magyarok online közössége. Online társalgási lehetőség a világ minden táján élő magyarokkal, közös társalgás, privát társalgási lehetőség. Regisztráció szükséges, de ingyenes. Feltölthetők fényképek is. Jó kereső rendszere van

Erdélyi társkereső

Erdélyi társkereső

Erdély legnagyobb magyar nyelvű társkeresője - Romániában élő magyarok és külföldiek a tagjai, online társalgási lehetőségekkel, fórummal - Magyarok külhonban - Nagyvárad - Kolozsvár - hozzászólások.

Lovebox

Lovebox

Társkereső, de tanácsokat is ad a társkereső oldalakkal kapcsolatban, hogy mire érdemes odafigyelni a társkeresőkbe való regisztrálás során. Milyen kérdéseket tehetünk, illetve kell feltenni, hogy megismerjük a másik személyt.

Nagy Kaland Közösség

Nagy Kaland Közösség

Nagy Kaland Közösség - Magyarok a nagyvilágban. Barátokat kereshetsz és találhatsz a nagyvilágban, bármelyik földrészen, online társalgási lehetőségekkel, valamint olvashatod a tagok beszámolóit, élményeit, tapasztalatait.

Szerelem határok nélkül

Szerelem határok nélkül

Szerelem határok nélkül - ingyenes magyar nyelvű társkereső. Ingyenes regisztráció. Hagyományos társkereső oldal. Gyors és részletes keresője van. Belső levelező rendszerrel rendelkezik. Fotóalbumot lehet készíteni és van fóruma is.

Szingli Parti

Szingli Parti

A Szingli Parti megálmodói arra hivatottak, hogy izgalmas belföldi és külföldi utazásokat, kerti partikat, kirándulásokat, táncos rendezvényeket és biciklitúrákat szervezzenek mindazoknak, akik rugalmasak, toleránsak, nyitottak a kalandokra, és nem adták fel, hogy jól érezzék magukat. Utazásainkat, programjainkat és rendezvényeinket elsősorban egyedülállóknak ajánljuk, de várjuk azon párok jelentkezését is, akik nyitottak az új kapcsolatokra és az izgalmas kalandokra. Csapatunk folyamatosan új eseményeken töri a fejét, de újabb és újabb ötleteket is szívesen fogad. A legjobb ötleteket megvalósítjuk, az ötletgazdát pedig óriási jutalomban részesítjük, ami minden évben egy trópusi utazás.

Társkeresés Erdély

Társkeresés Erdély

Erdelyitarskereso.com ingyenes társkereső és párkereső oldal. Az online randi és találka központ ahol az társkeresés egyszerűen történik. Gyere csatlakozz hozzánk. Tekintsd meg a legújabban csatlakozott párkereső tagjainkat.

Tuti menü