Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Olasz nyelvű társkeresők képes leírás - Külföldi társkereső.tlap.hu
részletek »

Olasz nyelvű társkeresők - Külföldi társkereső.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kulfolditarskereso.tlap.hu » Olasz nyelvű társkeresők
Keresés
Találatok száma - 6 db
Amici - Társkereső és Chat gratis

Amici - Társkereső és Chat gratis

Ezen az oldalon online társalgási lehetőség van, beszélgethetsz olaszokkal, új emberekkel ismerkedhetsz meg, gyakorolhatod a nyelvet szóban és írásban. Ha szerencséd van, megtalálhatod az igazit. De ha nem, akkor is szórakozhatsz.

Friend Scout 25

Friend Scout 25

Friend Scout 24 - olasz nyelvű társkereső, ingyenes regisztráció, nagyon rövid idő belül találhatsz olasz partnert, vagy éppen barátokat és levelezőtársat, így a nyelv gyakorlásra is jó alkalmad nyílik.

Italian Friendfinder

Italian Friendfinder

Olasz társkereső portál, az egész világból. Ingyenes és fizetős regisztrációs lehetőségek közül lehet választani. Keresni lehet nagyon sok szempont alapján, életkor, város, érdeklődési kör, stb. Jó nyelvgyakorlási lehetőség.

Italian Singles Crowd

Italian Singles Crowd

Olasz társkereső olasz, angol, német, spanyol és még más nyelveken. Sokféle szempont alapján lehet keresni. Horoszkópos keresés. 3 millió taggal rendelkezik. Társkeresési tanácsokat ad. Sikertörténetek.

Olasz Chat portál

Olasz Chat portál

Ezen az oldalon online társalgási lehetőség is van, beszélgethetsz olaszokkal, új emberekkel ismerkedhetsz meg, gyakorolhatod a nyelvet szóban és írásban. Ha szerencséd van, megtalálhatod az igazit. De ha nem, akkor is szórakozhatsz.

Társkereső hirdetések - olasz nyelven

Társkereső hirdetések - olasz nyelven

Confessioni - társkereső hirdetések találhatók a lapon, minden korosztály számára, valamint a vallásos emberek számára is lehetőséget nyújt, hogy olyan társat válasszon, akinek a vallása megegyezik az övével.

Tuti menü