Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sikertörténetek képes leírás - Külföldi társkereső.tlap.hu
részletek »

Sikertörténetek - Külföldi társkereső.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kulfolditarskereso.tlap.hu » Sikertörténetek
Keresés
Találatok száma - 5 db
Az internetszerelem ezer arca - melyik az igazi?

Az internetszerelem ezer arca - melyik az igazi?

Sokan mesébe illő módon találják meg életük nagy szerelmét az internet segítségével, mások döbbenetes félrevezetéseknek esnek áldozatul. Lehetetlen lenne mindazt összegyűjteni, hogy mire érdemes odafigyelni, ha a hálón szeretnénk ismerkedni, hiszen a valóság annyi furcsa helyzetet produkál. Azonban mások történeteiből sokat tanulhatunk, és nem utolsósorban - reményt is meríthetünk.

Heart Broker

Heart Broker

Die Partnersuche ab 30 ist geprägt durch mehr Ernsthaftig- keit und dem Willen zu dauerhaftem Partnerglück. Oder nach einer beendeten Ehe und Beziehung wird erneut eine Partnerschaft mit langfristiger Perspektive gesucht. Das Alterspektrum unserer Mitglieder reicht von Anfang 30 bis über 60.

Internet szerelem - párkapcsolat

Internet szerelem - párkapcsolat

Miért jó interneten ismerkedni? Csodálatos szabadsággal jár. Megszűnik az összes korlát, ami addig adott volt. Nincsenek országhatárok, nem korlátoz az idő, vagy a pénz. Ha kiszemelünk magunknak valakit, előzetesen tájékozódhatunk is róla. Megkereshetjük a fotóját, információkat szerezhetünk érdeklődési köréről, esetleg egy-egy írását vagy más alkotását is megtalálhatjuk, ha kitartóan böngészünk a neten. Közösségi portálokon válogathatunk, használhatunk levelezési rendszereket. Nincsenek nyelvi akadályok, hisz már elég sokan beszélünk valamilyen nyelvet használható konyhaszinten. Ha meg nem, előveszünk egy fordító programot vagy szótárt, és máris elfogadható szintre tornázhatjuk nyelvtudásunkat. Bármikor leülhetünk a gép elé, és így bármikor elindulhatunk az ismerkedés rögös útján. Lehet a legsötétebb éjszaka, vagy a legfrissebb pirkadat. Akkor kapcsolódunk a világra, amikor kedvünk vagy időnk engedi.

Internetszerelem

Internetszerelem

'A chat díva Az internettel második gyermekem születése után vált közelivé a kapcsolatom, amikor sokat voltam itthon, és az időm bőven megengedte, hogy benézzek egy chat-re. Az internetnek fél év kellett, hogy felborítson mindent és megváltoztassa az élettel kapcsolatos, addig szilárdnak hitt terveimet és elképzeléseimet. Mivel évek óta újságírásból élek, tudok bánni a szavakkal, imádok írásban kommunikálni, így napok alatt hatalmas népszerűségre tettem szert, fürödtem a bókokban, és ennyi év hűség után megrészegített a tudat, hogy versenybe szállnak értem a nickek. Akkor még nem tudtam, hogy nem szabad, sőt tilos itt mindent komolyan venni. '

Nekik már sikerült

Nekik már sikerült

"10 hónappal ezelőtt egyik este kíváncsiságból bekukkantottam a Randihelyre. Szórakozottan nézelődtem, tulajdonképpen élveztem hogy kedvemre kutathatok az adatlapok között, mindenféle cél nélkül. Aztán az egyik lapnál valahogy ott ragadtam, pedig még fotó sem volt hozzá. Az ő részéről egy virtuális puszival kezdődött, amit nekem küldött! Még mindig nem tudtam ki lehet a monitor mögött, vágytam rá, hogy felfedje arcát, ugyanakkor féltem: addig jó amíg nem ismerem, hisz lehetetlen, hogy pont olyan legyen, mint a képzeletemben. Eljátszom a gondolattal, milyen lehetsz élőben, milyenek lehetnénk élőben. Kellemesen borzongató elfoglaltság ezen elmélkedni. Pedig tudom, hogy mindez lehet, hogy csak a cyber ész játéka. De felveszem a kesztyűt és ki merem jelenteni, hogy oké. Benne vagyok. Ha játék, hát majd nevetek. Ha nem majd sírok. Vállalom a kockázatot, mert megéri, hiszen annyira érdekes, mássá teszi a napjaimat, mássá tesz engem...."

Tuti menü