Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Társkeresők egyéb nyelven képes leírás - Külföldi társkereső.tlap.hu
részletek »

Társkeresők egyéb nyelven - Külföldi társkereső.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kulfolditarskereso.tlap.hu » Társkeresők egyéb nyelven
Keresés
Találatok száma - 10 db
Amigos

Amigos

Spanyol nyelvű társkereső. Regisztrációban van ingyenes és fizetős, tagja az egész világból vannak. Sok szempont szerint lehet keresni, korra, országra, érdeklődési körre. Nyelvgyakorlásra is nagyon jó.

Date

Date

Date - angol, spanyol, portugál és német nyelvű társkereső - az egész világban - a társkereső lap 1997 óta működik. Barátot, partnert találhatunk itt.

Dating

Dating

Társkereső cseh, litván, orosz, angol és magyar nyelvű változata van. Találd meg álmaid ideálját! Új barátot, barátnőt keresel? Férjet vagy feleséget? Egyszerűen, könnyen és érdekesen szeretnél ismerkedni? Jó helyre jöttél! Csatlakozz ingyenesen és társat, szerelmet találsz egy egész életre. Megkeresheted ideális társadat, fényképek és rövid ismertetők, profilok alapján kiválaszthatod a neked tetsző partnert. Írj neki levelet, lehet, hogy éppen rád vár! De te is elküldheted nekünk fényképedet, profilodat és meglátod, sok új társat szerzel. Ennél egyszerűbb már nem is lehet. Sok sikert!

French Friendfinder

French Friendfinder

Francia nyelvű társkereső. Tagjai az egész világból vannak. Sok szempont szerint lehet keresni, ország, kor, érdeklődési kör. Van ingyenes és fizetős regisztrációs lehetőség. Nyelvgyakorlásra is nagyon jó.

Live Date Search

Live Date Search

Live Date Search - orosz és angol nyelvű partner- és társkereső, tanácsokkal, egyszerű keresés, különböző szempontok alapján, kor, lakóhely, stb.

Nemzetközi Dating Szolgálat

Nemzetközi Dating Szolgálat

Nemzetközi Dating Szolgálat - Keresési lehetőség ország, város szerint. Angol, orosz és litván nyelven. Az egész világban.

Norvég társkereső

Norvég társkereső

24hmatch is a modern all-inclusive matchmaking service where you can anonymously find an e-mail friend, friend, boyfriend, girlfriend, or lover. You are free to search our 12094 profiles at no cost and without registration.

Pen Pals

Pen Pals

Angol, spanyol, német, francia, portugál, holland, olasz, nyelvű levelezőtárs kereső oldal, online társalgási lehetőséggel, videó. Nagyon jó nyelvgyakorlási lehetőség, nagyon sok nyelvet gyakorolhatsz itt.

Senior True Love

Senior True Love

Több nyelvű társkereső, angol, német, litván, orosz, észt, olasz, norvég és dán nyelven. Társkeresés az egész világon. Ingyenes regisztrációs lehetőség. Online társalgási lehetőséggel, fotó feltöltési lehetőséggel.

Hirdetés
Truly Loves

Truly Loves

Truly Loves - nemzetközi társkereső oldal magyar, angol, olasz, francia, német és spanyol nyelven. Eltöröltük az országhatárok, tengerek, óceánok, és minden földrajzi tényezők által fellépő nehézségeket!Társkeresőnk az egész világra kiterjed, így könnyen ismerkedhet bármilyen nemzetiségű emberekkel, ezzel is nagyobb lehetőséget biztosítva arra, hogy megtalálhassa az igazit! Most már a nyelvi nehézség sem lehet akadálya egy szerelem kibontakozásának, mert segítségére lesz több fordítóprogram, ami könnyen kezelhető! A regisztráció során, kötelezővé tettük legalább 1 fénykép feltöltését, horoszkópos, és százalékos összehasonlításokkal is segítjük az ismerkedést.

Tuti menü